Olivier tweede bij GP Almere; Matteo wint Super-GP

20181014_165229

IMG-1304

Zoals op de foto’s te zien is was Ivo de indeler bij de Grand Prix, won Olivier de tweede prijs in groep 1 en ons jongste lid, Alex, een beker in groep 6 (2e plaats).

Olivier eindigde op een gelijk puntenaantal (5) met Masha en Micha Lindenaar, maar in de eindrangschikking werd hij helaas gesandwiched tussen die twee 🙂

Max zat dit drietal vlak op de hielen met 4,5 punt.

In groep 2 vinden we een clubgenoot als winnaar: Ryan, met 5,5 punt. Volgende keer in de topgroep, Ryan! En misschien wel dat toernooi pakken?

Groep 3 was buit voor een ander VAS-talent: Ibrahim. Pas net begonnen in stap 2, maar hij schaakt de sterren van de hemel. We zijn benieuwd hoe ver je gaat komen!

Lennox greep deze keer net naast de prijzen met 4 punten.

In groep 4 haalde Najia 2 punten (toch niet weer met herdersmat, je grote troef?).

Alex werd in groep 6 met zijn 5 knappe punten net overklast door een spelertje dat 7 uit 7 won.

Einduitslag

De A-groep van de Super-GP Almere werd gewonnen door Matteo van Cleef met 2,5 uit 3.

Van dit toernooi, bestaand uit twee serieuze vierkampen met langere bedenktijd,  heb ik helaas nog geen uitslagen.