Jule Cordes SGA Meisjeskampioen t/m 12 jaar

top3 zaal

Jule Cordes is gisteren SGA Meisjeskampioen in de D categorie geworden!

Bij het Persoonlijk Kampioenschap t/m 12 jaar (afgelopen weekend in Amsterdam) haalde zij een prachtige score van 7 uit 9, goed voor de meisjestitel en de derde plaats in het eindklassement. Gefeliciteerd Jule met deze mooie titel!

Aan het PK-D deden veel jeugdspelers van VAS mee, en dat is een goede zaak. Het was trouwens ook het plaatsingstoernooi voor het Nederlands Kampioenschap t/m 12 jaar (10-12 mei in Rijswijk).

Naast Jule heeft Rufus Ang zich al voor het NK geplaatst. Rufus speelde een prima PK: met 6 uit 9 en een vierde plaats heeft hij zijn NK ticket veiliggesteld.

Ingo Bello en Jay Coffeng eindigden in een groepje van vijf spelers met 5,5 uit 9 op de gedeeld zevende plaats. Zij zitten nog even in de wachtkamer want een beslissingsmatch om twee NK plaatsen moet nog gespeeld worden. Spannend!

Lan Pham gaat ook naar het NK-D (meisjes). Zij werd op het PK-D met 5 uit 9 derde bij de meisjes.

Verder deden van VAS mee: Suvan Patwardhan, Olivier Zanoli, Danial Altaf, David le Cessie, Max de Vreugt Pezo en Samson Reina.

Max en Samson speelden zich alvast warm voor het PK-E (t/m 10 jaar) dat zondag 18 februari a.s. plaatsvindt (in Almere).  Zij kunnen zich dan plaatsen voor het NK-E.

met dank aan Andre Klaren voor de foto