Schaakvaders verpletterend verslagen: 4-2 voor de Koningsgroepers!

dav
Het ging er dit jaar ruig aan toe op zes borden. De eindstand liegt niet: de schaakvaders moeten flink studeren om volgend jaar beter beslagen ten ijs te komen.

Veerle, Ingo, Aadi, Eline, Kasper en Matteo mochten één voor één uit de ‘bokaal’ een lootje trekken met daarop de naam van hun slachtoffer.
Veerle trof een bijzonder taaie tegenstander in de persoon van Wilko, de vader van Ingo. Ze haalde het net niet. Ingo deed vriend en vijand versteld staan door rating-favoriet Pieter, de vader van Veerle, in te maken.
Aadi kwam in gewonnen positie helaas tijd te kort om Thang, de vader van Khoi, een punt te ontfutselen en Eline haalde de winst binnen tegen oudgediende Evert, de vader van Koen.
Kasper had het genoegen Jos, onze interne competitieleider van weleer, te laten zien wat hij in een half jaar geleerd heeft; Matteo veegde Bruno, de vader van Job, van het bord.
Bruno sputterde nog even dat hij voor een schaal olijven véél beter had geschaakt dan voor de nu uitgeloofde megaverpakking Bosvruchtrode Cadillacs.
Hij had eigenlijk wel een beetje gelijk, want wat voor prijs was dat geweest als de schaakvaders hadden gewonnen?
Zwaan