Topprestaties van Job en Aadi in de Herfstvakantie

In de herfstvakantie hebben veel jeugdspelers van VAS meegedaan aan een toernooi. Dat is heel goed want van veel partijen spelen word je beter! Gelukkig was er veel op schaakgebied: Hoogeveen Chess, Haarlemse Meesters, Eijgenbroodtoernooi, een Chess League. Zo is er voor iedereen wat.

Twee spelers moeten met name genoemd worden want zij speelden voortreffelijke toernooien:

Aadi Patwardhan had voor de Haarlemse Meesters gekozen en haalde daar een fantastische overscore van bijna 4 in de Open B groep (rating <1900). De twee laatste ronden moest hij verstek laten gaan, vandaar een score van 5 uit 7.

Een nog mooier resultaat haalde Job Emans in Hoogeveen. In de Amateur 1 groep werd hij net geen eerste… maar tot en met de laatste ronde deed Job mee voor het goud. 6,5 uit 8 is een uitstekende score.

Verder vermeldenswaard: een zeer goede score voor Khoi Pham in de Open Groep (ca. >2000) van Hoogeveen Chess. Met 4 uit 9 in zo’n sterk deelnemersveld mag je thuiskomen.

Voor de prestaties van de andere VAS-spelers, kijk op de sites van Eijgenbrood, Hoogeveen Chess, Haarlemse Meesters en Chess League.