Bijna bij de finish!

Enkele belangrijke gevechten voor de eindstand werden afgelopen donderdag uitgevochten. Het was de twaalfde ronde van de ZomerCyclus. Dat betekent dat er nog slechts 1 ronde is te gaan.

In de top versloeg Sierk zijn tegenstander Niels Hoefsloot. Sierk klom daarmee naar de derde plaats. Voor Niels betekent het even een pas op de plaats, maar nog steeds met een knappe vierde plek

De andere Niels raakte zijn koppositie kwijt. Hij was zelf niet actief deze ronde terwijl zijn concurrent Roland in een minimatch nipt van Ber wist te winnen.

Remy speelde voor het eerst online mee in de Keizercompetitie. Hij speelde tegen Joost die er inmiddels redelijk ervaren in is. Die ervaring bleek beslissend!

Henk nam het op tegen Pjotr. Pjotr gaat steeds beter spelen! Als hij zo doorgaat ontwikkelt hij zich tot een gevaarlijke tegenstander voor iedereen. Hij won knap van Henk!

Tejo Hagen blijft zijn sterke reeks doorzetten. Ditmaal bond hij Hans Lammers aan de zegekar. Hij is nog 1 plekje verwijderd van een top 10 klassering.

Jan Roebers is laat begonnen met de interne competitie. Hierdoor doet hij niet mee voor de prijzen vanwege een tekort aan partijen. Desalniettemin is zijn bijdrage indrukwekkend. Hij heeft 3 partijen gespeeld en even zoveel partijen gewonnen! Hij won van Matteo die nog net in de top 10 blijft staan en vooralsnog de sterkst presterende jeugdspeler is. Zijn TPR van 1987 laat zien dat dit volledig terecht is

Joris versloeg Ben Duivenvoorden. De laatste had een ijzersterke eerste seizoenshelft maar is sinds de overstap naar de digitale wereld nog een beetje zoekende naar zijn vorm

De Uitslagen

uitslagen-ronde-12

de Stand

voor de uitslagen klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.