De Keizer Competitie gaat weer beginnen!

Aankomende donderdag 16 januari start de Zomer cyclus van de Keizer competitie bij VAS! Net als tijdens de eerste seizoenshelft zijn er weer vele prijzen te verdienen! (9 stuks!)

de Regels

De competitie heeft 13 rondes. Om in aanmerking te komen voor een prijs in de eindstand moeten minimaal 7 partijen gespeeld zijn. Het loont om je die enkele keer dat je niet kan af te melden bij de organisatie. Dit wordt in het Keizer Systeem namelijk beloont met punten.

Net als tijdens de eerste cyclus wordt de indeling om 20:05 gemaakt. Heb je je dan nog niet aangemeld dan kan je voor een leeg bord komen te staan.

Digibord

Het zal bij goed presteren weer mogelijk zijn om een plaats te verdienen op een digibord. Dit zal voor het kopbord zijn. De organisatie overweegt het tweede Digibord op eigen discretie toe te wijzen aan een partij. Om het digibord op deze manier toegankelijker te maken voor spelers uit alle regionen. Hier hoort u nog meer over!

Versnaperingen

Zoals niemand is ontgaan zijn we dit seizoen begonnen met de clubavond op te leuken met een bescheiden zoete en hartige versnapering verspreidt over de avond. Dit zal ook in de tweede cyclus weer het geval zijn!

We hebben er zin in!

Wij kijken er naar uit iedereen weer te zien, laten we er een mooie en spannende competitie van maken! Tot donderdag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *