De Kop is er af!

De kop is er af. Na weken lang er naar toegeleefd te hebben was vandaag de start van de keizercompetitie. Hieronder wat hoogtepunten van deze ronde.

De eerste ronde was goed en sterk bezet met 15 borden. Het gemiddelde van de eerste vier borden was +2150 ELO!!

Het gros van de spelers stond al lekker te keuvelen om 19:45. Hulde! Een primeur was dat twee partijen live te volgen waren voor de onverlaten die hadden besloten thuis te blijven (schaam je!).

De eer voor de eersten op het livebord waren;Victor Hendriks, hij speelde op bord 1 tegen Yong Hoon de Rover. Vanuit een Evans gambiet kreeg Victor voordeel. Dit wist hij uiteindelijk over de streep te trekken. Op het tweede livebord speelde Milan Ramer tegen Jan Roebers. Na een mooie strijd won Milan.

Leuk was ook om te zien dat er ook een groot aantal jeugdspelers mee deed. Jack, Pjotr, Ryan en Florian namen plaats achter de borden. Goed gedaan mannen. Ryan dolf helaas het onderspit tegen Han. Een dodelijke penning op de dame had winnend moeten zijn, alleen Han wist zijn tegenstander mat te zetten. Joris en Ticho offerden er rustig op los in hun onderlinge partij. Ticho offerde het laatst, dus het punt ging naar Joris.

Een geslaagde eerste ronde!

Voor de stand klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *