HERFST VAKANTIE SNELSCHAAK

In de vakantie wijken we af van het gebruikelijke programma. Dat betekende dat we deze keer gingen snelschaken! Voor de eer en een Tony Chocolonely reep werd in 4 poules keihard gestreden.

Groep 1

In groep 1, een poule bestaande uit 9 spelers was er 1 iemand die er met kop en schouders bovenuit stak. Daan Haver won met 8,5 uit 9! Vermoedelijk een TPR in de 2500 ergens. En dat voor erkende snelschakers als Khoi en Marcos. Khoi startte desastreus met 3 nullen en begon toen pas met winnen. Patriek Tromp had juist het tegenovergestelde.

Groep 2

In groep 2 was een mooie mix ontstaan tussen oude rotten en jeugdige branie en oude branie. Want Andy Soest was weer eens bij VAS. Een mooi en vertrouwd beeld. Hij kwam wat roestig op gang maar won bijvoorbeeld wel el Clasico tegen Dick. Tom Meintser maakte een niet onverdienstelijke rentree in het schaken en draaide netjes bovenin mee. Maar de knappe winnaar van de poule was Take die over het bord wervelde. Alleen Dick wist Take een nederlaag te bezorgen

Groep 3

In groep 3 werd de winst gepakt door Mick Mulder! Met de indrukwekkende score van 6,5 uit 7. De andere Mick in deze groep liet zich ook gelden met een 3e plek. En de tweede plaats ging niet naar een Mick maar naar Yannick die terug is en klaar staat om iedereen van het bord te vegen.

groep 4

In groep 4 was een spannende strijd tussen Maurits en Marrit gaande. Beiden hielden huis in deze poule. Ook hier eindigde het onderlinge duel in remise en zo won Marrit de groep met de indrukwekkende score van 8,5 uit 9!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *