Het nieuwe jaar begint in Stijl!

Met bijna 30 schakers werd de eerste clubavond van het nieuwe jaar gelijk goed bezocht. De avond werd geopend met een praatje van onze voorzitter Remy, gevolgd door een champagne toast.

De bekers waar de champagne in zat waren allen voorzien van een unieke boodschap. Een variant op de Chinese fortunecookie.

Iedere schaker kreeg een unieke boodschap

Het was de bedoeling de champagne te combineren met oliebollen, deze zijn echter een stuk schaarser verkrijgbaar in januari. Uit praktische overwegingen was daarom omgeschakeld na een stuk appeltaart. De teleurstelling binnen de fanatieke groep oliebol eters viel gelukkig mee.

De eerste clubavond was ook het moment voor de prijsuitreiking van de eerste cyclus van de Keizer competitie. Maar liefst 9 prijswinnaars kende deze competitie. Wrang was het daar uitgerekend de winnaar van de meeste partijen deze avond ziek was. Ik verwacht dat Henk zijn titel in de tweede helft van het seizoen gaat verdedigen.

Uiteraard werd er ook nog geschaakt. Er werden verscheidene vierkampjes opgestart met kleine prijsjes als beloning. Ook werd er een bughouse match gespeeld. De sfeer was uitbundig en ontspannen. Iedereen had weer zin om te schaken! Het jaar 2020 wordt een mooi jaar voor VAS.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *