De plaatsen zijn vergeven: Job is Koning!

2017-02-07-photo-00006089

De eerste helft van de interne van het seizoen 2016/2017 zit er weer op.

De allereerste  beker van de avond werd uitgereikt aan een stralende Oskar van der Haagen, die derde werd in de PIONNENGROEP. Ivan Zavyalov werd winnaar van de groep met de mooie score van 6 punten. Jan Beckers pakte de tweede plaats.

2017-02-07-PHOTO-00006092.jpg

De PAARDENGROEP werd gewonnen door Dries Bode, op de voet gevolgd door Louis Vatcher en Julius Dresselhuijs die plek twee en drie voor hun rekening namen.

Bij de LOPERGROEP ging ons nieuwe lid Pieter van Liere er met de eerste prijs vandoor. Jay Coffeng veroverde plek twee en Jule Cordes drie.

In de TORENGROEP was geen twijfel mogelijk: Olivier Zanoli, ook spelend bij Caissa, won de groep met 9,5 punt en dwong promotie af. Joris van Dijke pakte de tweede plaats en Suvan Patwardhan de derde.

De DAMEGROEP was het toneel van een heftige strijd tussen oudgediende Jonah Nienkemper en relatief nieuw lid Rafael Goudriaan (al weer een Caissaan). Het was Jonah die aan het langste eind trok. Rafael werd tweede en Daniel van Cleef nummer drie.

In de KONINGSGROEP van VAS wordt iedere keer weer een soort mini-NK gespeeld, zoveel toptalent zit hier. Het was Job Emans die knap de zege naar zich toetrok door in een onderling duel Kasper Bleeker te verslaan, die nipt tweede werd met eenzelfde puntenaantal. De derde plaats ging naar Khoi Pham, die enkele dagen later D-kampioen van de SGA werd.

2017-02-07-PHOTO-00006090.jpg

Zwaan