Jeugdspelers VAS bij Dagvierkampen Tata

img_3141
Daniel, Senya en Rufus waren tussen al die grijze hoofden vrijwel de enige jeugdspelers (verder alleen de Martinez-zusjes gesignaleerd).

Senya (9B) versloeg in de eerste ronde een journalist van Dagblad Kennemerland, met dit leuke interview op de tweede dag als resultaat. Ook die dag sloeg Senya weer razendsnel toe, waardoor hij als tweede eindigde. Daniel (9A) had even opstarttijd nodig en pakte zijn punt juist in de laatste ronde. Rufus (9C) trof een relatief jonge groep met twee twintigers en wist ook een tweede plaats te behalen.
p3.jpg
Terwijl de grootmeesters warmliepen in het Telstar Stadion, bereidde de VAS-delegatie zich op de laatste ronde voor in de prachtig berijpte duinen bij Wijk aan Zee.
wijk3.jpg
Bij de eerder gespeelde Weekendvierkampen deden wel veel jeugdspelers mee, ook van VAS: Aadi (9R), Suvan (9E), Job (6R), Kasper (7N), Jule (9F), Charles (7T), Olivier (9G) en Rafael (9T) speelden een goed toernooi.
De uitslagen zijn te vinden op: http://www.tatasteelchess.com/players/amateurs/all-amateurs
Morgen bij de Tienkampen komen er weer VAS-jeugdleden in actie, alsook onze jeugdleider Ben, enkele trainers en natuurlijk senioren-leden van VAS. Succes!
Zwaan