Pleinfestival Max Euwe Centrum

IMG_2061(2).jpg

Op zondag 30 juni namen 6 VAS-jeugdspelers deel aan een informeel toernooi tussen SGA-clubs op het zonovergoten Max Euweplein in hartje Amsterdam.

Held van de dag was onze sterkste speler David, die het blazoen van VAS aflegde om Zukertort, dat een speler te kort kwam, via zijn wapenfeiten op bord één naar een derde plek te stuwen.

Het VAS-team met Max, Senya, Kayen, Meng en Tobias op de vijf borden leek even slachtoffer te worden van deze altruïstische geste (tegen Amstelveen met David op bord één werd het krap remise), maar bleef uiteindelijk ongeslagen. Twee rondes speelden ze gelijk, vier wonnen ze. Tussendoor werd gevluggerd tegen Liam Vrolijk en Lucas van Foreest, en simultaan gespeeld in de jeugdhoek tegen Olivier / Rufus en Pjotr / Bonne.

Mede vanwege het mooie weer en de geweldige sfeer plus de gesmeerde organisatie door Eddy en Arno een zeer geslaagde dag!!!

http://www.maxeuwe.nl/index.php/activiteit/archief-activiteiten/90-archief-activiteiten-artikelen/523-verhitte-hoofden-en-klokken-op-25e-pleinfestival

tekst: Zwaan

foto:  Corinna