De spanning neemt toe

De spanning neemt toe. De interne competitie is elf rondes onderweg. Dat betekent nog 2 rondes te gaan. De winnaar mag Yong Hoon uitdagen voor een tweekamp om het clubkampioenschap.

Ber is in bloedvorm de laatste weken. Ditmaal was Matteo zijn tegenstander. Hij bleek niet in staat Ber te stoppen.

De partij tussen Khoi en Bart vervlakte snel. Khoi hield echter een voordeeltje en wist dat om te zetten in een beslissend voordeel.

Jan draaide voor het eerst online mee en liet zich gelijk van zijn beste kant zien. Hij versloeg Sierk die dicht bij de koppositie kwam.

Daan waagde zich ook voor het eerst aan de online strijd. Zijn tegenstander was Joost en het format een minimatch over 3 partijen. De partijen verliepen allemaal rond hetzelfde stramien. Joost kwam prettig uit de opening, liet zich daarna schwindelen. De uitslag was echter telkens anders. De match eindigde dus in een gelijkspel

Han nam het op in 2 partijen legen Laura. Laura zet haar partijen over het algemeen goed op. De stukken worden netjes ontwikkeld en beschermd. Daarna vindt ze het zoals veel schakers moeilijker verder te gaan. Dat is deels ervaring. Han heeft die ervaring wel en boekte zijn tweede overwinning op rij.

Theo en Roland speelden een match over 3 partijen. Theo treft de kanonnen de laatste weken als beloning voor zijn goede prestaties. Het is nu even incasseren. Roland won de match.

Tejo heeft de online smaak ook te pakken. Ditmaal trof hij Samuel, de persoon aan wie wij onze online vereniging hebben te danken. Tejo toonde zijn dankbaarheid door zich van zijn beste kant te laten zien. Voor Samuel betekende dat dus een nul

Tot slot troffen Henk en Ben elkaar. Ben begint zich steeds meer op zijn gemak te voelen online. Hij en Henk vlogen elkaar naar de strot in een korte heftige partij waarin beide koningen in gevaar leken. Uiteindelijk sneuvelde de koning van Henk.

Stand

Klik hier voor de stand

Uitslagen

ronde-11uitslagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *