Spetterende afsluiting van het seizoen!

Op zaterdag 10 juli heeft VAS het reguliere schaakseizoen spetterend afgesloten. Spetterend vanwege de feestelijke atmosfeer, het lekkere eten en drinken, de spannende schaakpartijen en spetterend vanwege de regenonderbreking van een half uur. Dit laatste bewees dat VAS beschikt over een groep diehard schaakliefhebbers. Een beetje water schrikte niemand af!

We begonnen met lekker borrelen in de zon en schaken op het grote bord. Daarna snelschaakvierkampjes. Een stevige regenonderbreking. Lekker eten patat eten in de avond zon en toen nog heel lang na borrelen, bughousen, schaken tegen de Beer. Een rol die met verve vervuld werd door Daan Zult. Die met tips, geouwehoer, het zingen van liedjes maar vooral met indrukwekkend snel schaken zijn tegenstanders 1 voor 1 omlegde.

Dank allemaal voor een leuk feest en hopelijk tot snel, maar sowieso tot volgend seizoen!!

foto’s

Waterballet

Zomerschaak

Kortom een geweldig feest op de locatie dat ook als decor zal dienen voor het Zomerschaak. Gedurende de zomerschaak organiseren we wekelijks buiten schaken. Het zal vrijblijvend en ontspannen zijn. Ben je geinteresseerd neem dan contact op met Niels van Dam of houdt de VAS app groep in de gaten! Hier zal namelijk een uitnodiging voor de VAS zomerschaak App groep in geplaatst worden. Een hele zomer niet schaken is immers net te lang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *