Prijsuitreiking Jeugd

Ondanks het rare jaar met lang online intermezzo was er afgelopen donderdag een ouderwetse prijsuitreiking van de Interne Competitie.

Behalve bekers voor de nummers 1 van elke speelgroep, waren er medailles voor de nummers 2 en 3.

Winnaar van de Pionnengroep werd oppermachtig Hektor. De medailles in deze groep gingen naar Marten (2e) en Amira (3e). Op de foto trouwens Jean, die de honneurs voor zijn broer waarnam.

De Paardengroep ging naar Jack, met in zijn spoor Everest (2e) en Kay (3e).

Weer een stap hoger, bij de Lopergroep, was An de winnaar. Robin en Saf zaten hier vlak achter, op onderling resultaat werd Robin tweede en Saf derde.

Nu zijn we al in de sterkste speelhelft, bij de Torengroep. Hier triomfeerde Nova. Op onderling resultaat werd Émilien tweede; Emiel eindigde op plaats drie.

De Damegroep ging naar Aran, op onderling resultaat werd Alex tweede. Tobias greep het brons.

De Koningsgroep werd gewonnen door Rufus, gevolgd door Lan en Joshua.

Bruno heeft de nieuwe instromers mee laten dingen naar een eigen prijs. Vigo, Luke en Ajan verzamelden de afgelopen weken de meeste punten en ontvingen een stickervel vol schaakstukken.

De Revanchecompetitie (als je tijd over hebt na je eerste partij kun je een tweede potje spelen dat voor deze competitie mee doet) werd gewonnen door geweldenaar Émilien, met vlak achter hem Saf en Amira, die eveneens bekers kregen.

De allerbelangrijkste competitie tenslotte, waar alle eerste potjes voor meetellen, is de Laddercompetitie. Hier treffen we weer een paar toppers aan: Saffran werd de algehele competitiewinnaar, Émilien en Everest wonnen respectievelijk zilver en brons.

Applaus voor Bruno, onze Interne Competitieleider!

tekst: Zwaan, foto’s: Daan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *