Digitale tweekamp tegen SV Almere

Met dank aan organisator Samuel Cohn speelt VAS via chess.com een digitale tweekamp tegen schaakvereniging Almere. Een geweldig initiatief! Gelijktijdig worden er een witpartij en een zwartpartij gespeeld.

Hoe werkt dat?

De VAS zetten worden bepaald door de online leden. Als VAS aan zet is hebben zij ieder 12 uur om hun zet van voorkeur aan te geven. Na deze 12 uur wordt de zet met de meeste stemmen automatisch uitgevoerd op het bord.

De stand op het bord

Ik wil meedoen!

Natuurlijk wil je meedoen, je bent gek als je dat niet wil. Om mee te kunnen doen moet je echter lid zijn van digitale schaakvereniging VAS SENIOREN op chess.com. Je aanmelden bij deze site en als lid van de vereniging is volledig gratis. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden lees dan dit eerdere bericht voor instructies: https://www.vas1822.nl/uncategorized/online-seniorenclubavond-op-donderdag/

De partijen volgen/ of meedoen

Ben je eenmaal een lid van chess.com en de online schaakvereniging van VAS dan kom je via onderstaande links bij de betreffende partijen. Ben je dat niet dan kom je via deze links nog steeds bij de partijen maar is het niet mogelijk je zet van voorkeur door te geven!

Link naar Almere – VAS: https://www.chess.com/votechess/game/143726

Link naar VAS – Almere: https://www.chess.com/votechess/game/143724

Op naar de overwinning!

Het is aan ons om SV Almere te laten zien wat er gebeurt als je VAS uitdaagt! Daar hebben we alle leden voor nodig. Veel plezier en succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *