Vanwege succes verlengd: VAS Crash Course

Op 3 mei start VAS zijn tweede schaakcursus, speciaal gericht op nieuwe leden en geïnteresseerden. In acht digitale lessen op de maandagavond gaan we langs dé onderwerpen voor thuisschakers die het iets serieuzer willen aanpakken. En op donderdag spelen we een onderlinge competitie (op de club zodra dat weer mag). Een leuke manier om met andere beginnende schakers in contact te komen dus.

De vorige serie is zojuist afgesloten door zestien enthousiaste deelnemers in twee groepen (lees hier hoe ze begonnen zijn). Ze konden elke week online tegen elkaar de nieuw verworven kunsten laten zien, maar bovenal hopen we zo snel mogelijk op een fysieke competitie.
Daarnaast staan alweer zes nieuwe deelnemers ingeschreven voor deze tweede serie. Wees voorbereid op een flink aantal nieuwe gezichten!

In de volgende flyer staat alle informatie. In het Engels, zodat die geïnteresseerden ook kunnen meedoen.
Wellicht handig om dit door te sturen aan vrienden en familie die stiekem graag iets meer willen leren over het schaakspelletje? Of als je mensen kent die op internet zo nu en dan schaken: dit is een mooie kans dat ze het óók bij VAS gaan oppakken!

A5-flyer-VAS-cursus-algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *